Vælg den rigtige vandrerygsæk til rejsen

Vælg den rigtige vandrerygsæk til rejsen

Skal du på dannelsesrejse i det nye år? Mange mennesker tager på dannelsesrejse i løbet af deres liv, hvilket der er mange gode grunde til. For det første skaber en dannelsesrejse en forståelse for verden og dens befolkning, men for mange er en dannelsesrejse ligeledes lig med at finde sig selv. De mest populære destinationer er Indien, Nepal, Sydøstasien samt Australien og New Zealand. Alle disse ture vil kræve opdateret vandreudstyr, og derfor vil denne artikel omhandle, hvordan du vælger den rigtige vandrerygsæk samt andet vandreudstyr til din rejse.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Hvis du skal ud og se på vandrerygsække, som kan følge dig og dine ting sikkert igennem en vandrerejse, er det vigtigste råd, at du aldrig må gå på kompromis med kvaliteten. En god vandrerygsæk koster typisk over 1000 kr. – hvor alle pengene går til kvalitet og materiale. Her er de meste populære mærker Wolf Camper eller The North Face. Hvilken rygsæk, du skal vælge, afhænger ofte af destinationen. Også derfor er det altid en god idé at søge hjælp hos din lokale Spejder Sport butik, hvor personalet er uddannet til at finde dig den perfekte rygsæk – alt efter hvilken destination din dannelsesrejse går til. Desuden er det vigtigt at få medarbejdere til at vurderer, hvilken størrelse rygsækken du skal have, da den hverken må være for stor eller for lille.

Læs mere om at vælge det rigtige udstyr på RejseGear.dk

Andet udstyr du skal huske

Det er ikke kun vandrerygsækken, du skal huske, hvis du skal på vandrerejse. En god vandretur handler nemlig om forberedelse, hvorfor kvalitetsudstyr er nøgleordet. Vandrestøvlerne betyder her alting, og det er derfor lige så vigtigt, at du anskaffer dig robuste vandrestøvler. Tag et par tykke sokker med ned til din lokale grejpusher, og lad personalet finde de helt rigtige vandrestøvler til dig. Det er her vigtigt, at støvlerne støtter godt i anklerne og ikke slipper i hælen. Husk ligeledes, at det er nødvendigt, at du går støvlerne til hjemmefra, da det ikke er en god idé at starte vandreturen med helt nye støvler, som endnu ikke er brugte.

Selvom der helt sikkert ikke er meget plads i din vandrerygsæk, er der dog en række andre ting, som er vigtige at medbringe til turen. Herunder er ting såsom langt undertøj, en fleece-jakke, regntøj og andet praktisk til turen. Her det det vigtigt, at du pakker din vandrerrygsæk godt og sørger for, at den ikke er for tung til at skulle bæres over længere afstande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *