Låne penge til sommerferien?

Låne penge til sommerferien?

Mange familier eller individuelle personer rundt omkring i Danmark, står i samme situation hver sommer – de har ikke fået sparet penge op til sommerferie, eller de har måske bare ikke sparet nok op, eller blot mangler lidt lommepenge til ferien. Uanset grunden, er løsningen den samme – de optager et quicklån.

Skrue uden ende

At optage et quicklån lyder måske som en ok løsning når man står i situationen, men når ferien er slut og månederne herefter, skal pengene jo betales tilbage. Og så var det måske ikke den rigtige løsning at vælge. Nu skal du jo betale pengene tilbage + plus renter, og du skal også spare penge op til næste års ferie, hvilket ikke altid er nemt. Mange folk dropper derfor opsparingen, og tager et nyt lån igen året efter. Dette er altså en skrue uden ende.Den bedste bedste løsning er altså at lade være med at låne penge til ferien, og vente med at tage på ferie til man har sparet nok op. Man behøver jo ikke tage på ferie hver eneste sommer – især hvis man ikke har råd. Så er det bedre at spare pengene op, og så nøjes med at tage på ferie hvert andet år.

Kom ud i naturen

Man kan også finde nogen billigere alternativer til de dyre ferier. Er man friluftmenneske, findes der mange forskellige teltpladser og shelters rundt omkring i landet som man frit kan benytte. Udover det er gratis, så vil ungerne helt sikkert nyde at komme ud i det fri, lave bål og snobrød, måske sidde og fiske lidt ved en å eller sø – mulighederne er mange. Personligt holder både mine børn og jeg meget af at komme ud i naturen.
Så mit råd er: Drop de dyre quicklån, spar pengene og kom ud i naturen. Så har du også de ekstra penge til næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *