Hvor blev sexlysten af?

Hvor blev sexlysten af?

Manglende sexlyst er et problem, der sjældent forsvinder af sig selv. Der vil som oftest være mere end én grund og typisk spiller både fysiske og psykiske elementer en rolle.

Find årsagen

I en travl hverdag med børn og karriere kan man nemt glemme de små kærtegn. Måske I skændes over småting og glemmer, hvorfor I forelskede jer.

Det kan også være, at du ikke længere finder din kæreste attraktiv. Eller ligger problemet i dit eget selvbillede? Det hæmmer selvfølgelig lidenskaben gevaldigt, hvis du er flov over at være nøgen.

Desværre er der også et stigende antal danskere, der døjer med stress og depression, som også typisk får sexlysten til at forsvinde.

Få lysten tilbage på egen hånd

Ofte har manden en højere libido, og mange kvinder føler sig presset til sex. Hvis lysten ikke er der, kan det blive en trist og smertefuld oplevelse.

Det kan derfor være en god ide at tage lidt tid alene med porno og onani. På den måde kan du i dit eget tempo genfinde det, der tænder dig.

Du kan nemt finde billigt sexlegetøj i høj kvalitet, og med internetshopping kan det gøres diskret hjemme fra sofaen.

Find hinanden igen

Når det handler om at genfinde gnisten i dobbeltsengen, er alle par forskellige. Hvis man alligevel skal give et overordnet råd, er det kommunikation.

Hvis du for eksempel har mistet lysten, fordi du er sur på vedkommende, skal I selvsagt få talt ud om det. Er du ked af, at din partner har taget på? Så kan du foreslå, at I begynder at spise mere sundt.

Dårlig sex eller ingen sex er blandt de hyppigste problemer i parforhold. I værste fald fører det til utroskab og skilsmisse. Det sker især, når parrene ikke formår at tale om det tabubelagte emne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *