Bliv helikopterpilot for en dag

Bliv helikopterpilot for en dag

Oplevelsesgaver stormer frem som aldrig før, da vi i stigende grad efterspørger oplevelser frem for materielle ting. Vi har nemlig efterhånden alle de ting vi vil have, men oplevelser kan man aldrig få for mange af. En af de oplevelser, som er blevet et stort hit er en helikoptertur.

En sådan tur giver nemlig både spænding, adrenalin og flot udsigt over landskabet. Turen appellerer derfor meget bredt og de fleste vil finde en sådan tur helt fantastisk.

Vælg et flot sted til din helikoptertur

Der tilbydes helikopterture over det meste af Danmark, så du kan frit vælge, hvad du gerne vil se. Prøv at tage et kig på en af de store sider på nettet, som tilbyder oplevelsesgaver. Her kan man læse om de forskellige helikopterture, og hvor de tilbydes.

Har du altid haft en drøm om at se København fra luften, så har du dermed chancen med en tur i helikopter. Eller er du mere til flotte bare landskaber og marker, så kan du vælge en tur på landet. Udvalget er efterhånden så stort, at du kan vælge frit imellem landsdelene.

Vælg en dag med solskin

Når du skal planlægge din tur, så planlæg efter en dag med klart og flot vejr. Udsigten er nemlig noget af de flotteste ved en helikoptertur. Man kan selvfølgelig ikke styre vejret, men man kan forbedre sine odds for en klar dag, hvis man vælger en sommerdag i stedet for en efterårsdag.

Samtidig kan man eventuelt vente til sidste øjeblik med at bestille turen, så man kan nå at se vejrudsigten først. Så er chancerne i hvert fald langt bedre, end hvis man bare vælger en tilfældig dag til sin tur. Er vejret alt for dårligt, så kan det også være, at piloten ikke vil flyve.

Se video af helikopterture her.

Lyset er flottest ved solopgang og solnedgang

De bedste billeder tager man om morgenen og om aftenen. Her er solens lys flottest og himlen bliver malet i forskellige flotte nuancer.

Tjek derfor med solens tid inden du bestiller din helikoptertur, så kan du gøre oplevelsen så flot som mulig. Forestil dig at være højt oppe i himlen og kigge ud over landskabet, hvor solens stille og roligt forsvinder og himlen skifter til forskellige fantastiske farver.

Husk derfor også dit kamera, da du kan tage nogle rigtigt flotte billeder fra en helikopter. Du husker også minderne meget bedre, når du har nogle billeder at kigge tilbage på.

Læs meget mere om helikopterflyvning på https://tilvejrs.dk/helikoptertur/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *