Browsed by
Måned: juli 2016

Et mobilabonnement til at tage med ud i naturen

Et mobilabonnement til at tage med ud i naturen

Er du hoppet med på Pokemon-bølgen? Så har du sikkert oplevet at de eget mobilabonnement har visse begrænsninger. Det er i hvert fald, hvad flere har fundet ud af, når de er gået rundt i naturen lidt uden for byerne. Her kan det nemlig være sværere at få dækning, og for nogle abonnementer er det faktisk tæt på umuligt i visse områder. Det gør jagten sværere. Det er selvfølgelig også en mulighed, hvis man bare nyder almindelige gåture, at det kan være lidt irriterende, at man ikke har dækning eller lignende. Men der er heldigvis ting man kan gøre. Artiklen her tager udgangspunkt i hvilket abonnement man skal bruge, uanset om man skal ud på Pokemon-jagt eller bare er naturnyder.

For de uindviede så går Pokemon-spillet ud på, at man kan bruge sin mobil og gps til at lede rundt omkring i verden efter Pokemon. På den måde bliver det en blanding af et samleobjekt, skattejagt og naturligvis også med et element at Pokemon dyster. Dette er helt sikker kun starten, og vi kommer klart til at se mere af denne type spil i fremtiden også med Pokemons usædvanligt store succes. Men når man går rundt, kan man pludselig miste forbindelsen og hvad gør man så?

En ting man skal tænke på er, at mobil-udbyderne kører over forskellige antenner, og visse områder giver en bedre dækning end andre. Derfor skal man vælge et mobilabonnement der giver god dækning i de områder, hvor du er mest. Det kan være lidt svært at gennemskue men en hurtig søgning på nettet giver et godt billede af, hvor hvilke mobilabonnementer passer bedst. Man skulle også tro at storbyer skulle være gode med alle abonnementer, men også her er der mange, der har haft meget skiftende dækning. Men det kræver, at man leder lidt rundt på hjemmesiderne, hvor man næsten altid vil kunne finde en oversigt over dækningen for de forskellige mobilabonnementer. Som tommelfingerregel så betyder flere master selvfølgelig også bedre dækning, og der kan abonnementer fra de større udbydere være bedre og dermed et mere sikkert valg, når man skal ud i naturen.